Studijski posjet Osnovne škole Lazo Angelovski iz Skopja

Djelatnici Osnovne škole Lazo Angelovski iz Skopja, Pero Arsenovski ravnatelj, Ljubica Ružinska koordinator Erasmus + projekata i učiteljica engleskog jezika,  Cvetanka Malcevska profesorica biologije, Biljana Kolevska i Elena Gashevska učiteljice razredne nastave i socijalna radnica Aleksandra Batić bili su 22. i 23. svibnja 2019. u dvodnevnom studijskom posjetu našoj školi.

baebb96e_opt.jpg

S obzirom da su obje škole nagrađene oznakom Etwinning škole preko te jedinstvene platforme su se i povezale te dogovorile posjet kolega iz Skopja našoj škole s ciljem promatranja inovativnih metoda poučavanja i  razmjene primjera dobre prakse vezanih za provedbu Erasmus + projekata kao i eTwinning projekata.

Tijekom dvodnevnog posjeta kolege su dobile uvid u nastavni proces kod sudionika Erasmus + projekta koji su im u praksi pokazali primjenu znanja stečenih na edukacijama, organizaciju rada naše škole.

bbfafb2e_opt.jpg
b9cebb0e_opt.jpg
b8cd35ee_opt.jpg
b6a0f5ce_opt.jpg

Dječji sajam poduzetništva, koji je organiziran kao završna aktivnost Erasmus + projekta TESLA, bio je prilika našim dragim gostima da iz prve ruke vide diseminacijske aktivnosti koje provodimo.

bbed3e8e_opt.jpg

Na završnom sastanku se raspravljalo o budućoj suradnji dviju škola kroz  eTwinning i Erasmus+ projekte.